QSO!

Zoals eerder al gemeld de issues met het dak – na een hoop kijken en denken maar eens gewoon met de X-30 gaan lopen en kijken waar de ontvangst goed was en ineens een workaround!

De X30 staat nu onder het dak en moet dus wel door een laagje triplex en dakpannen heen maar in elk geval hoor ik nu iets en kan ik nog terugpraten ook 🙂 Zowel de 760 als de KG’s werken en met de 760 inmiddels even iets ‘toegevoegd’ aan een discussie tussen twee amateurs op PI3UTR.

Daarna een leuk gesprek met collega PA3MET gehad op SSB met zijn waanzinnige ic202s! Geweldig dat soort spul. Verder de antenne positie aangemeld bij het antenneregister zodat dat ook in orde is. Bijzonder overigens dat de mast een paar tuinen verder (nog) niet zichtbaar is, wellicht eens aanbellen voor een kop koffie en een shack-sight 🙂 En even aandacht dat mijn set binnen (mijn) limieten blijft!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

TRX/QRV
Radio

Next article

Owja, de website