TRX/QRV

Vandaag bij PE1KKG van Venhorst.nl mijn TRX gekocht – wel even wennen hoor zo’n echte set kopen. Er is ook nog genoeg extra te doen, binnenkort eens een HF antenne lenen en kijken hoe dat bevalt 🙂 Vervolgens staat er nog genoeg op het verlanglijstje, om te beginnen een eigen HF antenne en een LDG IT-100 als antenne tuner. Verder moet ik in de auto nog even op zoek naar goede voeding 🙁

Ook de JWX is inmiddels binnen, dank Jan! Hij staat op de auto maar nog niet mogen testen, dat komt vandeweek ruimschoots goed (zeker als de TRX ook nog lukt!).

Dus nu QRV – tot binnenkort in een QSO? De 706MKIIg is er in elk geval klaar voor, nu ik – en belangrijker – jullie nog 🙂

One thought on “TRX/QRV

  1. admin says:

    Al heel even een gesprekje op PI3UTR waar ik net op de site aan het kijken was en toevallig een vraag over calls hoorde 🙂 Handig zo’n lijst met donateurs + calls, gelijk weer iemand van dienst kunnen zijn. Eens kijken hoe leuk PI3UTR is komende tijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

JWX incoming
Radio

Next article

QSO!