BrandMeister en mede-amateur op D-star

Goh, wat een gezoek zeg! En ondanks dat het met collega en mede-amateur uiteindelijk niet lukte tot een QSO te komen is het wel gelukt om met een andere (d-star) gebruiker te communiceren vanaf mijn DMR-porto.

Met Peter van ham-dmr.nl wel wat informatie uitgewisseld en we blijven het gewoon lekker proberen en helpen met meetesten. Toch grappig, zo zit je op PI2NOS met 4 handige en doorgewinterde IT-ers over zo’n probleem te praten en blijkt dat iedereen er toch evenveel moeite mee heeft 😛

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

Weer QSO op MTC!
Radio

Next article

Equipment (sticky)