MD380 Experimental firmware

Omdat Travis al een tijd experimentele firmware heeft en onder andere PA9TV & PA3MET waren al druk bezig met het stroomlijnen van releases van de firmware. Mijn eigen steentje bijgedragen door Jenkins samen met een Debian buildmachine te laten samenwerken om zo pre-release builds op de repository van PA3MET te krijgen. Het enige wat dan nog nodig is, even testen of hij werkt en hij wordt als release aangemerkt. Helemaal leuk!

Peter voorziet in een link op hamdigitaal.nl waar binnenkort ook meer informatie te vinden is.

One thought on “MD380 Experimental firmware

 1. Cor Struyk says:

  Beste TOM
  ik ben onlangs gestart met DMR en heb een MD380 aangschaft om met niet al teveel kosten te onderzoeken wat DMR is en wat ik er mee kan.
  via Henk, PE0SSB ben ik in het bezit gekomen van de firmware MD380tools versie 1 juli 2017
  ik heb kennis genomen van de uitbreidingen die nu aan boord zijn
  Ik heb gezien op md380.tools dat er inmiddels een 18 juli versie is, maar ik kan nergens, in leesbare tekst !, vinden wat er nu aan veranderd is. Ik zie wel de verwijzing naar Github, maar dat zegt me niks
  Ik zoek eigenlijk een read.me file inzake de releases zoals bij andere software zodat je kunt lezen wat de veranderingen of uitbreidingen zijn. Waar vindt ik dat ??
  het is toch belangrijk om te weten of een firmware upgrade noodzakelijk is ?
  Ik verneem graag van je

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

Equipment (sticky)