Weer QSO op MTC!

Jaja, mede dankzij de inzet van Frans is de reden om (eindelijk) de licence te halen in ’11 eindelijk geĆ«ffectueerd. Tijdens de MTC hebben amateurs weer de 2km-wedstrijden voorzien van communicatie tussen start en finish.

Door de muntbrug is communicatie met de scouting-eigen PMR porto’s niet echt mogelijk, maar een goede antenne en een (voor amateurs) klein vermogen op 2m voorzag in prima verbindingen en geen enkele gemiste start.

Het was wel even opletten voor de wedstrijdleiding natuurlijk, je wilt natuurlijk niet de verkeerde mic pakken en een motorboot met PMR porto op 2m aanroepen – of andersom je mede-amateur met een call op een PMR-bak, maar gelukkig hebben we geen schakelfouten gemaakt. Handig dat overal dezelfde handmics aanzitten. Voor volgend jaar dus het gekleurde plakband mee, rood voor amateur en groen voor pmr + onze eigen handmics *G*

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

Euh … help :)