JWX incoming

Vandaag bevestiging van Jan (paøJWX) gehad dat m’n raamantenne op transport is – gezien alle verhalen over de JWX-antenne’s van iedereen hoop ik op meer ontvangst en zeker beter retour vanaf nu … wellicht later deze week ook nog een andere trx, dus wie weet 🙂

2 thoughts on “JWX incoming

 1. Martijn says:

  Hoe bevalt de jwx?
  Zie op de foto dat de klem van de jwx de chromen rand van het raam omhoog duwt?
  Hoor graag je ervaring.

  73
  Martijn

 2. Ben Rutten says:

  Ik heb jaren de raam antenne van Jan en ook de triplex. En ongeduld als ik ben ik ga geen twee dagen wachten. Ik heb hem toen gebeld en als ik voor 21.00 uur kon komen kon ik het afhalen. En Arnhem-Haaksbergen vv was goed te doen.
  Ben

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Radio

Previous article

Dak in de weg :(
Radio

Next article

TRX/QRV